fredag, mai 11, 2012

Hvorfor Ron Paul aldri vil bli valgt og hvorfor sosial-demokratiet er feil

Dette gjenspeiler hva 100 år med sosial-demokratiet medfører er stadig større og større stat, og de eneste bedriftene som overlever i et slikt marked er de som er villig til å være korporatister.


Hvorfor finansbransjen er korrupt og hvorfor MF Global aldri vil bli stilt for retten, og hvorfor ingen vanlige småsparer, investor sine penger er trygge i finansmarkedet uavhengig av hva reglene og lovene tilsier.Hvorfor Fannie Mae måtte bli reddet og FED kjøpte opp deres enorme beholdningen av 1,5 billioner med verdipapir i boliger.AFL-CIO tilsvarer Norges LO, en sammenslutning av fagforeninger som oppfører seg som en "shadow government" og lobbyerer myndighetene for å oppnå fordeler. Dette er hvorfor akkurat General Motors og en rekke andre slike bedrifter med fagforeningsstillinger ble reddet.
Dette er hvorfor Enron kunne holde på så lenge de gjorde. Bare med oversyn og styring av myndighetene vil reguleringen av bedrifter sine forpliktelser og rapportering kunne forvrides slikt det ble gjort hos Enron.
Hvorfor "grønn energi" og hele miljøagendaen er ingenting annet enn et skalkeskjul for korporatisme.Hvorfor de store amerikanske mediehusene alltid følger agendaen til de amerikanske myndighetene og hvorfor de aldri vil gjengi nyheter korrekt med hensyn til å opplyse seere.

Comcast er USA sitt største kabel tv leverandøren.


Hvorfor man aldri vil god, sunn og trygg mat i butikkene igjen, og ikke et fritt marked innen mat før hele den føderale amerikanske stat er nedlagt.


Hvorfor man aldri vil få et fritt marked i medisin, og hvorfor aldri de sunne, naturlige medisinene vil tillates konkurrere med andre medisiner side om side.Hvorfor krigene aldri vil stoppe inntil de amerikanske føderale myndighetene er konkurs.


Hvorfor aldri patentene på batteri-drevne biler har blitt tillatt bruk, og hvorfor General Motors har sittet på dem siden 1994.


Hvorfor SOPA, PIPA alle så raskt ble forsøkt kjørt igjennom som lov og hvorfor en ny lignende lov CISPA ble kjørt rett igjennom. Hvorfor vi blir for det meste servert søppel-filmer igjennom de etablerte medie-kanalene og kinoene.


Dette er muligens den mest skremmende av de alle....Hørt noen klage, "hvorfor er cannabis ulovlig når tobakk er lov?"..vel. Flinkere lobbyister rett og slett.

Noen flere:

Nylig var Robert Rubin, tidligere Treasury Secretary altså finansministeren for de føderale myndighetene i USA(1995-99) og CEO av Goldman Sachs intervjuet hos Reuters:


"We still have...Rule of law", USA hadde fortsatt så gode institusjoner var hans argument for at USA ikke vil nødvendigvis gå konkurs. At folk vil for evig låne dem penger gratis.

Dette kommer fra finansministeren som startet med manipulasjon av gull markedet for å gi inntrykk av en sterk dollar og som gjemte statsgjelden under Clinton sitt presidentskap i Social Security, og gav et tilsynelatende "budsjettoverskudd".

Jeg håper det framstår som rent tull. USAs utvikling til et moderne sosial-demokratiet har gjort det et like korrupt som en sammensveiset facistisk stat som nesten alle andre land idag.
Denne siste saken med MF Global, er også HELT UTROLIG ettersom det har grunnleggende innebært at et av de største Wall St firmaene har fått lov til å stjele andres midler(1,5+ milliard $), som de under ingen omstendigheter skal gjøre. De korrupte dommerne, og reguleringsmyndighetene har i etterkant kjempet imot de rettmessige eierne sitt krav om å saksøke selskapet og dens kreditorer(JP Morgan). Først i April ble 685 millioner $ utbetalt, og det etter å ha latt sjefen være uten mulighet til å dømmes.

Tror dine investering i aksjer, råvarer eller edle metaller er trygge hos din norske forhandler ? Tro om igjen, norske firmaer, banker og andre mistet over 56 millioner kroner.

Hvorfor disse privilegiene ?
Fordi Jon Corzine var en stor bidragsyter til Obama sin kampanje, og faktisk etter å ha stjålet masse penger fortsetter å organisere bidragskampanjer.

Idiotene i de amerikanske myndighetene har da ødelagt terminkontrakter for levering av varer og viktigste av alt: edle metaller. De har da ødelagt tilliten i det siste markedet som gav den amerikanske dollaren styrke.

Dette er også hvorfor Ron Paul, mest sannsynlig ikke vil bli valgt og alle venstrevridde sosial-demokrater tar feil når de tror vi "trenger bare mer reguleringer".
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar